MORDILLO

Guillermo Mordillo blev født den 4. august 1932 i Argentina i Buenos Aires, og begyndte sin karriere med at arbejde på det kommercielle marked og illustrerede historier fra Charles Perrault.

I en alder af 20 kom han ind i produktion af ​​animerede film gennem sit egen Studio Calas. Han flyttede til Lima, Peru, i 1955, hvor han arbejdede på et par reklamekampagner. Fem år senere bosatte han sig i New York og til sidst i Paris i 1963.

I Frankrig begyndte han i kommunikationsområdet, inden han offentliggjorde sine første illustrationer og humoristiske tegneserier i magasiner som Lui, Paris-Match og Pif Gadget. I slutningen af ​​1970'erne var han igen aktiv i animation på de baleariske øer, før han fokuserede sin produktion på Tyskland og Storbritannien.

Mordillo var en af ​​de mest udbredte tegneserier af 1970'erne. Nogle af hans titler er Le Galion, Crazy Cowboy, Crazy Crazy, Les Girafes og Mordillo Cartoons. I de sidste 20 år har han arbejdet næsten udelukkende med humor og illustration til børnebøger.